Inspiration med Martina Haag inför Vårruset

image

Nu de kommande dagarna kommer jag att jobba dubbelt,  som den lilla arbetsmyra jag är 🙂 Jag har verkligen två jobb som jag tycker är SÅ kul och som jag är himla glad att kunna kombinera 🙂

Förutom att öppna på gymmet kommer jag nu under måndagen och tisdagen även ha nöjet att få hänga med Vitamin Well på två fantastiska inspirationsdagar med Vårruset och Coop där Martina Haag kommer att föreläsa om sin resa från ”soffpotatis till löpare” 🙂 Ska bli så kul! Älskar att få komma ut och träffa folk! Ses vi kanske?  Jag står i vanlig ordning och bjuder bästa och godaste drycken 😉

Måndag 17/3 – Örebro (Konserthuset)
Tisdag 18/3 – Sthlm (Coops huvudkontor, Solna)

Kommer bli två grymma inspirationskvällar! Finns även på Coop här i Sthlm på onsdagen 19/3 om inte tisdagen passar 🙂