I’m on a train

Nu är jag påväg hem till Stockholm igen… och här sitter jag med min proteinshake till mellis. Det är något som verkligen är gott och enkelt att ha med sig överallt. Superbra på eftermiddagar såhär att bara få i sig protein också.

bild006

Det kommer bli ett par dagar med mycket träning nu, det är ju Kristallen på fredag som jag vill försöka se lite snygg ut till. Inte för att det går att göra någon jätteförändring på nån vecka sådär men det känns bra att hålla igång 🙂 Det ska bli så sjukt kul att få gå! Få uppleva det på plats, största galan inom TV 🙂

Nu blir det hem till soffan och så är det en massa annat i hemmet som ska göras. Städa och fixa… sånt som är nödvändigt och som tyvärr inte går att skjuta på längre. Backintervaller två dagar i rad är helt galet… aldrig mer, mina ben värker! Hoppas jag har mer energi i dom imorgon! 🙂

Trevlig kväll!