I did it!

Jag har gått i mål, inte bara ett mål heller…. Det har varit ett händelserikt halvår och om ett par veckor kommer jag att kunna berätta allt för er och ni kommer kunna ta del och följa min resa 🙂 Längtar!

I helgen har jag börjat med styrketräning!! Det känns kan jag tala om! Haha
Det ska bli så himla kul att få börja forma kroppen nu och minska antalet timmar av träning och maxa dem i kvalité ordentligt! Helgen har känts riktigt bra och har sett ut enligt följande:

Fredag
– Morgonpromenad drygt 1tim
– BodyPump SATS Stadshagen (Första styrketräningen sen i september 2012!)
– Power Gym Eskilstuna, styrketräning med Marcus och Zebbe – Bröst och biceps

Lördag
– Friskis & Svettis Eskilstuna, Medel gympa
– Gympozz Eskilstuna, Bodycombat!!

Jag spenderar min helg hemma hos mamma i Eskilstuna och umgås med familj och vänner! Det har blivit mycket träning och umgänge och igår var jag ute för första gången på väldigt länge och hade skitkul! 🙂

Idag så var jag och mamma på en shoppingtur, jag fick en tidig 30års present, ett halsband som jag fick välja ut på Guldfynd och jag älskar det! 🙂 Det står ”Live well, Laugh often, Love much”.
Sen shoppade jag även lite kläder, åh vad kul!

20130317-222013.jpg