Huvudvärk blev till energi!

Skulle ju upp tidigt för att vara med på Bodypump men vaknade med världens skallebank. Tog en piren pch somnade om och 2 tim senare var jag som en ny människa. Vet inte varför huvudvärk kom, jag har turen att sällan ha så ont.

Nu har jag iaf ätit frukost! Grekisk lättyoughurt med lite nötter (valnötter & hasselnötter) och russin. Yum yum! Till det kollade jag på en dokumentär – Kai Greene Overkill på Youtube.  Hur han tränar inför Mr Olympia… så sjukt men så imponerande. Villket mindset, känner igwn mycket av det sedan i vintras.

Så nu är jag sjukt taggad för träning! Ska ut till World Class Kista och köra Bodycombat med Sara Lundberg för första gången… ska bli skitkul!

Outfit för dagen: T-shirt och tröja från Röhnisch, tights från MXDC Sports, väska Nike och skor från Nike.

Lets do this!

image