Heja Denise Faith!

Idag tävlar en av mina närmasta vänner i Bodybuilding. Ni kunde se henne i ett avsnitt från Biggest från ”Hemmaveckorna” när vi tränade ett pass ihop. Hon var och är ett stort stöd för mig när det kommer till träning och livsstil. Denise var väl den som mest kunde sätta sig in i att träna så pass många timmar om dagen som vi gjorde och höll en strikt kost. Även jag har fått en helt ny förståelse för vad hon kämpar för och hur hon lever, för det blir en livsstil 🙂 Det är så otroligt skönt att ha en vän som alltid finns där för en, sån är Denise. Även om vi inte alltid hörs varje dag sån vet vi att vi finns där för varann no matter what. Det för mig är sann vänskap, den mäts på hur mycket man bryr sig om varandra inte på hur ofta man ses. Guld värt! <3

Hon vann SM när jag var på Slottet i oktober förra året och nu representerar hon Sverige i landslaget i Kiev i VM idag! Hur coolt är inte det? Det är så sjukt vad man kan göra med en kropp genom att lägga ner kropp och själ i något.

Jag håller alla tummar och tår jag har för min vän idag. LYCKA TILL gumman och ha Kul!!! Jag är så otroligt stolt över dig oavsett! Du är bäst!

Heja Heja!

Fick syn på denna bild precis på Facebook… live-update och det ser ju sjukt bra ut för att ta hem det You go go go!

 

denise faith