Let’s hit it!

Måndag, ny månad… nu kör vi! Mitt motto som jag alltid repeterar för mig själv är:

Don’t wish for it – Work for it!

Började dagen med morgonpromenad, sen hem för en lätt frukost och sen mötte jag upp Susanne som jag lärt känna genom TV4. Hon bor precis här vid mig så efter att vi stött på varann i matbutiken förra veckan så bestämde vi att vi skulle ta en löptur tillsammans 🙂 Superkul! Alltid trevligt att få lära känna nya människor och speciellt få sällskap i träningen. Så kul att få byta erfarenheter, tankar och tänk om träning, livsstil och allt som hör till, supergo tjej! Det blev en runda på 8km i ett väldigt lugnt och behagligt tempo så vi kunde prata också. Älskar dom rundorna… ska jag springa fort så gör jag det nästan bäst när jag kör själv med dunkande musik i öronen 🙂 ser redan fram emot vår nästa runda om 2 veckor när Susanne är hemma från sin semester – då ska vi prova och springa i Hagaparken.

 wpid-20130701_114633-kdcollage.jpgAppen jag använder: Endomondo

Nu blir det lunch – torsk, potatis och grönsaker. Sen ska jag fixa med lite grejer innan jag ska ta mig ner till gymmet (SATS St Eriksbron) för lite styrketräning. Nu är ju benen någorlunda återställda så det blir benträning och så tänkte jag fokusera på bålen också. Känner att den är grymt viktig nu när man springer mycket.

Senare i eftermiddag ska jag möta upp några tjejkompisar för picknick som jag inte träffat på länge. Det ser jag väldigt mycket fram emot, hoppas det fina vädret håller i sig! 🙂