Hårt slit är alltid grunden

Jag känner att jag behöver fylla på med ett inlägg efter gårdagens tankar kring Biggest Loser.  Fokus hamnade på heeelt fel saker när det kommer till helheten av resan man gör genom Biggest!

Jag vill som sagt att alla ska få en inblick hur det kan fungera, jag kan bara prata utifrån mig själv och jag menar inte att döma någon annan eller anklaga någon för något som dom inte har gjort – absolut inte. Då ber jag så hemskt mycket om ursäkt om det uppfattats så! Förlåt mig.

Att förändra sitt liv och bli hälsosam handlar inte om att släppa vätska. Det är något du kan göra en gång och det är absolut inte hälsosamt. Sen väljer du dessutom helt själv som idivid om du ens vill eller känner att du ska göra något sådant.

Men nog om det! Det jag vill komma till är vad jag vill LYFTA fram. Det är all den träning man faktiskt lägger ner på slottet. Hur mycket slit det faktiskt är. Du kan inte basta dig smal som kanske folk tänker nu. Det handlar om just att förändra sitt liv, kämpa och ja det är verkligen ”blod, svett och tårar” för att nå sina mål. På slottet lägger man 6-10tim/dag på träning och då snackar vi aktiv träningstid där du är igång och rör på dig. Lågintensivt varvat med högintensivt. Inte ens elitidrottare gör så många timmars träning under en så lång period så där vill jag ge oss alla en STOR eloge som verkligen orkade och Bestämde oss för att genomföra.

Oftast handlar det också om så mycket annat och framförallt att klara av den bestående förändringen för framtiden. Jag sticker inte under stol med att jag kämpar med det VARJE DAG. Det är sjukt jobbigt att bryta gamla mönster, beroenden, inställning till livet, hur man behandlar sig själv och allt vad det innebär men det är ju livet för vissa av oss precis som att andra får kämpa med andra grejer. Det hör till. Livet är inte alltid enkelt.

Och med det sagt vill jag ge alla som kämpar med sin vikt en stor puss. Fan va duktiga vi är.
Och jag vill ge det turkosa laget i årets Biggest  Loser världens största High-Five för dom enormt grymma siffrorna – man förtjänar precis det som står på den där vågen! Heja heja!