Härligt med fredag

Sorry för lite låg profil här under gårdagen, men det har varit mycket att tänka på och jobb. Tänkte fortfarande mycket på Cosy men det börjar kännas lite bättre…

Fredag idag, alltid lika härligt. Det har varit en bra arbetsdag och till kvällen blir det bara träning, städning och en film. Behöver varva ner.

Något som kryddade denna fredag lite extra var en intervju för Aftonbladet och att jag nu är anmäld och klar till Midnattsloppet i Sthlm den 17 augusti! Ska bli så himla kul! Tänk att jag kommit så långt att jag nu springer 1 mil utan problem… jag har fortfarande svårt att fatta det. Det går om man bara vill, det känns så jävla gött! Jag har verkligen fått ett helt nytt liv.

Nu ska jag och mina gulliga skor ta oss hemåt! Supersöta från H&M. Och vet ni, jag har gått ner en storlek i skor också? Hur roligt är inte det? haha

Trevlig helg!

 

 

20130524-163026.jpg