Härlig helg

Den här helgen känns väldigt speciell på så många olika sätt. Dels så har jag turen att få umgås med så många fina vänner och både Christian och Simon är här i stan. Sen är det faktiskt även om det låter som en klycha första dagen på resten av mitt liv. Kommer berätta mer i veckan när jag får mer tid över.

Denna lördag tillägnar vi en person – och det är Patrik Fernström vår fina hjälte! Han ska idag springa Stockholm Marathon och vi kommer heja fram honom och stötta honom på vägen! 🙂 Han har gett oss ett schema för vart vi ska stå där han behöver mest pepp och hjälp. Jag håller alla tummar jag har, han är så himla duktig!

20130601-112141.jpg

Igår var vi ute och käkade lite på Vapiano och hängde en stund på Scandic Grand Central efter. Det är så himla härligt att kunna hänga allihop, vi har så kul! Dom som hängde igår var jag, Karin, hennes bror, Jennifer vår deltagaransvarig som numer är vår nära vän, Otte, Simon, Christian och så Jonna en supergullig tjej från produktionen! 🙂 Det var en så mysig och kul kväll!

20130601-112130.jpg

Nu har Christian och jag käkat en god frukost och ska packa iordning våra väskor och bege oss mot Odenplan.
Jag åker hem till Eskilstuna sent ikväll för imorgon ska jag rida Islandshäst med min mamma som jag gav henne i födelsedagspresent i februari. Vi har alltid velat göra det och nu när jag gått ner i vikt så är det plötsligt möjligt. Ska bli så mysigt!

20130601-113944.jpg