Hade det inte varit för dom där extra 6,1 kilona…

Vad tyckte ni om kvällens avsnitt?
Personligen blev jag så full i skratt när jag var så sjukt bitter när vi förlorade tävlingen om filmkvällen… haha Herregud!
För att citera mig själv: ”Det är alltid surt att förlora. Men vi får träna istället så kan dom ligga och dega där uppe” Näe för jag är inte bitter!!! Hahaha

Men nu till invägningen. Vi vann den! Vi slog dom röda andra veckan i rad… men dom där förbaskade 6,1 kilona gjorde så dom tog segern ifrån oss i alla fall. Det känns så jobbigt där i stunden när personer som kämpat arslet av sig måste vara den som åker ut, så tidigt. Sen det här med utröstning, det absolut värsta jag varit med om känslomässigt. Att man sitter på makten att bestämma någons framtid… som jag så fint beskrev det, man mår illa!
Karin var min rumskamrat så jag tog det väldigt hårt och det kändes väldigt tomt ett bra tag efteråt. Men jag trodde på henne, att hon skulle fixa det hemma för ni såg väl hennes fighting-face på gymmet idag? Enastående kvinna!

svartarodavecka2

karinutkarinkram
Som Katta sa… vecka 3 tillägnade vi Karin, vi skulle vinna för hennes skull! Nu växlar vi upp 😉