Grym träningsdag

Vilken härlig dag det har varit idag. Vädret är helt oslagbart och här i Sthlm har det varit över 20 grader!

Jobbade halvdag idag och efter det hade jag styrt upp en löprunda med några kompisar. Jag blev ju så otroligt inspirerad och tyckte det var så kul när jag sprang med tjejerna i veckan så jag drog ihop ett eget litet event på Facebook 🙂 Nu hade ju tyvärr inte alla halvdag men vi blev ändå fem stycken! Jag, Patrik (Biggest) min vän Ellinor och min gamla kollega Daniel. Skitkul! Och det blev 9km 🙂

Efter det så var jag ner till Lindex och lämnade in en tröja jag köpt där broderiet släppte efter första tvätten.. så tråkigt 🙁 Det var verkligen en sån där tröja man älskar. Men det måste varit ödet för idag hittade jag en såååå fin klänning som jag köpte istället för tillgodokvittot jag fick. jag längtar tills jag får använda den… känslan att kunna ha en klänning! Visa bara ben! Wow! Och storleken jag köpte den i? My god 😉 Jag får visa den i sommar!

Tiden sprang iväg och jag fick stressa hem, slänga på mig träningskläder och springa ner till gymmet för att hinna hämta ut mina biljetter. Onsdag = dubbelpass med bästa Annica!
Bodypumpen kändes riktigt bra, kände mig starkt och la på mer vikt på rygglåten och triceps. Men det bästa med idag var ändå Bodycombaten. alltså… Jag brukar alltid stå långt fram för att se i spegeln hur jag slår och så och idag hade jag två tjejer bredvid mig som var så grymt duktiga – stenhårda! Och vad händer då? Jo jag kan absolut inte vara sämre! haha Alltså jag körde på som jag aldrig gjort, efter andra låten var jag typ helt slut… men det var så himla kul så det var bara att köra på! Svetten bara rann… sådär så man inte ens ser för det rinner i ögonen hela tiden. När passet var klart var jag så dynsur. Hur ska jag kunna förklara… ALLT var genomblött! Till underkläder och tom strumporna var så jag typ kunde vrida ur dom hemma! haha GRYM känsla. SÅ tack Annica och dessa två tjejer för att ni tog mig till bristningsgränsen, älskart! Det är då resultaten kommer.

Nu tar jag med mig den här otroliga känsla till imorgon när jag är ledig. Ska börja dagen med att springa!