Grym söndag!

Vilken dag det har varit! Min ljumske har dock varit ett problem… jag skippade Bodycombaten och tog en till promenad i det härliga vädret efter lunch. På morgonen gick jag ensam men den andra fick jag sällskap av Patrik på 🙂 Han har varit ett stort stöd för mig  under den här resan, vi har turen att bo 10min från varann här i Sthlm så enda sen vi båda kom hem från slottet så har vi gått morgonpromenader ihop nästan varje dag fram till finalen. Nu blir det tyvärr lite mer sällan men vi försöker och på måndagar och tisdagar när programmen visas ses vi alltid några  stycken hemma hos Patrik och kollar tillsammans 🙂 Brukar vara jag, Karin och Otte som besöker honom. Det är otroligt kul att kunna se det ihop och få prata, minnas, skratta och reflektera. Det här med att se sig själv på TV, bara det känns så himla konstigt och något jag aldrig kommer vänja mig vid 🙂 Men lite kul är det… för jäklar vilken resa jag gjort! Jag är så stolt över mig själv.

Dagens träning blev sammanlagt 2mil i solen, så himla underbart. Jag var lite dålig på att ta bilder, speciellt sådana som jag kan lägga upp! hehe Men här kommer några som reflekterar min dag!

pw1 pw3 pw5

Det blev bio ikväll! 🙂 Jag verkligen älskar det, tycker det har en viss charm och är mysigt att få sjunka ner i dom där biostolarna och stänga av mobilen och bara försvinna in i filmen en stund. Och det där med sätena, där har vi en till liten grej som smala människor säkert inte ens reflekterar över. Men att kunna sitta ner i en biostol och ha utrymme att vända o vrida på sig är en ny och fantastisk känsla! 🙂 Det bästa är ju när man har mysigt sällskap också och det hade jag ikväll! Vi såg Iron Man 3 – riktigt bra! Jag älskar action! 🙂 Helt klart sevärd om man gillar de tidigare filmerna.

pw6

Nu är det dags att säga Godnatt. Imorgon väntar en ny vecka och även en ny fas för mig. Jag har en rolig grej jag ska göra om 4 veckor så nu kommer jag köra lite extra hårt för att forma kroppen lite som jag vill. Så lite mer strikt mat och träning… så spännande! 🙂 Jag älskar små grejer som detta… det ger mig lite extra motivation och fokus. Jag är ju en sån där jobbig jävel som hatar att misslyckas eller inte nå dom mål jag sätter upp. Lucky me. Ska bli lite bättre på att redovisa vad jag äter på ett ungefär också, kanske kan ge lite bra tips!

Och hörrni… imorgon är det måndag och ett nytt avsnitt!!! Jag har sett båda avsnitten och det kommer bli riktigt kul. Jag tycker verkligen de fångat vår härliga stämning och vänskap i programmet. Allt som visats än så länge har verkligen varit som det var på Slottet 🙂 Kommer bli en spännande vecka… nu går vi in på halvtid också på slottet!

När jag kom med så hade jag som mål att vara kvar i minst 3 veckor för att möjligtvis hinna bli av med mitt sockersug åtminstone och hinna lära mig tillräckligt om träning och mat. Lite man visste då… hur länge tror ni jag klarade mig kvar? 🙂