Grönan hela dan

Igår var jag ute på lite After Work som blev en helkväll. Det är så kul när det blir så tycker jag och jag älskar att vara ute och träffa folk 🙂 Extra kul att jag fick chansen att möta upp några kompisar och även min kollega Lotta 🙂

Idag ska jag till Grönan på Vårkalaset med Diddi och barnen! Som jag längtat… det har blivit lite av en tradition att vi går på premiären – hoppas bara det blir bra väder nu 🙂 Det finns en ny åkattraktion i år – Eclipse som är som en slänggunga 121 meter upp i luften! My god, jag får svindel jag bara tänker på det. Jag tycker den vanliga slänggungan är lite halväcklig ut över vattnet haha Men jag älskar karuseller så jag ska åka så mycket jag orkar!

Det som ska bli extra kul är att få uppleva skillnaden att faktiskt få plats i sätet på alla attraktioner! En sådan liten grej som ändå känns så stort för mig.