Gokart i Kista

Vilken rolig kväll det har varit. Gokart var precis lika kul som jag trodde och hoppades på 😀

Det låg i Kista Galleria nere i garaget och var upplyst med neon lampor kring hela banan. Vi var totalt 11st kollegor från World Class Slussen som ville tacka av vår medlemsrpdgivare Danne som ska vara tjänstledig 1år.

Det blev en kamp om bästa ”varvtid” och jag tryckte plattan i mattan så att säga 😉 Och fort gick det! Jag lyckades komma bäst av tjejerna och var riktigt nöjd 🙂 Såå himla roligt att köra så fort och snävt i kurvor… saknar att köra bil!

image

image

image

image

Efter rallyt käkade vi middag tillsammans på Olearys, mycket gott och trevligt! Nu laddar vi om för en heldag imorgon där World Class har den årliga ”Inspiation Day” 🙂 Det är både anställda och medlemmar som kan vara med och under dagen är det föreläsningar och gruppträning för att sedan runda av med mingel och middag till kvällen. Jag bokade upp mig på tre pass efter varann: Pyramid Express, Bodycombat (såklart!) Och Express Forever… två helt nya pass för mig och mitt älsklingspass, bra kombo tyckte jag! 🙂

Jag har dock väldigt ont i mitt vänstra knä sen Bodypumpen idag 🙁 Hoppas det försvinner tills imorgon.