Givande dag på SATS Bromma

Åh vad kul och härligt det varit idag. Det är så otroligt givande att få komma ut och träffa folk såhär. Dels att det är på ett gym och det är träningsglada människor men även att det är alla åldrar och alla med olika erfarenheter, livsstilar och olika mål med sin träning.

Det gick superbra och när jag får berätta lite om dryckerna tycker de flesta att det är riktigt bra och få en ny bild. Tyvärr verkar den generella uppfattningen av Vitamin Well vara just ”socker” och det stämmer verkligen inte. Så jag tänkte snabbt skriva lite allmänt om dryckerna… inte för att jag är ”köpt” eller annat utan för att jag faktiskt rekommenderar dom själv och tycker dom är bra 🙂

Nästa lördag kommer jag stå med smakprover på SATS Fridhemsplan vid deras Nyöppning efter renovering, det ska bli superkul! Där tränar jag oftast då det är väldigt nära där jag bor. Ska bli spännande och se hur det blev nu när de gjort om, kommer bli grymt!

 

Vitamin Well Dryck:

Dryckerna innehåller ingen kolsyra med tillskott av vitaminer och mineraler samt har lägre sockerhalt än lättmjölk och har endast 1/3 av sockerinnehållet i exempelvis läsk, saft och juice. Dryckerna innehåller mindre kalorier än en banan!

DryckVW

 

Vitamin Well Sparkling Water:

Kolsyrat vatten utan socker eller kalorier berikat med vitaminerna D, B12, Folsyra, Biotin och mineralen selen, finns i smakerna Hallon, Blodapelsin och Persika.

BubbelvattenVW

Vitamin Well Stevia

Noll kolhydrater, endast sötade med extrakt från Stevia (som inte tas upp av kroppen och omvandlas till energi) och som är berikade med vitaminer och mineraler. Melonen är min favorit och innehåller även koffein, en flaska innehåller 3 kcal och koffein motsvarande en kopp kaffe 🙂

 

SteviaVW

 

Här kommer också en bild från en tjej jag träffa idag, hon var så himla go och glad. Alla gör vi våra egna resor och vi ska vara stolta över dem! Oavsett om det är 40 kg eller 5 kg man gått ner eller bara ändrat livsstil, tagit tag i träningen eller vad som helst. Det är så härligt med förändringar som ger tillbaka livsglädjen. Heja oss!

VWSATSBromma