Gävle över helgen

image

Ikväll sent efter jobbet så tog jag tåget till Gävle… var framme 02 inatt men det är så värt det när man får vakna upp tillsammans och ha hela fredagen ihop.

Vi har inte gjort så mycket och kommer nog inte göra under helgen – mer än våra promenader 🙂 Det är skönt att bara kunna umgås och skratta också meb jag saknar vår träning tillsammans.  Men snart så… han behöver bara komma på banan igen så kör vi 🙂

Det är betydligt kyligare här uppe även om det inte alls är långt ifrån Sthlm… tur jag har med vintertights till promenader, mössa och allt annat 🙂 Men det gör det än mer mysigt att ligga inne i soffan också. Jag såg förresten dom två sista avsnitten av Game Of Thrones på tåget… vilken serie! Jag har varit så nyfiken på det alla pratat om händer i sista avsnittet.  Shit!
Men nu är det Sons Of Anarchy som gäller här hemma 😉

Ikväll ska vi göra kycklingsoppa! Blir det gott – vilket jag tror när Mr D är kock så lägger jag upp recept.  Soppa är ju så underbart nu när det är kallt.

Vad händer för er i helgen? Hoppas ni får det fantastiskt som jag! ♥