Gårdagens fest

Innan festen igår så mötte jag upp min fina barndomsvän Sandra i stan som var här och jobbade. Hon jobbar bl.a med permanent makeup – kolla in hennes hemsida! 🙂 Hon är superduktig och jag är så glad att det går så bra för henne!
Det är få förunnat att ha kvar vänner från dagis i sitt liv. Men Sandra och jag är sådana och jag är jätteglad för det. Vi hörs inte varje dag men när vi väl gör det så är det som att det vore igår och man vet liksom alltid vart vi har varann. Precis den vänskap jag tycker är så värdefull!

Vi satte oss på ett cafe och åt varsin sallad och catch:ade upp. Väldigt mysigt!

Sen så åkte jag vidare till söder för att ansluta till Jennifers fest. Jennifer är den tjej som var deltagareansvarig under Biggest på slottet. Så himla rar och go tjej så henne håller vi hårt i! Hon var den jag gick en kvällspromenad med här om dagen också. Vi firade i alla fall 4th Of July och det var massor med folk! Supertrevligt! Karin, Otte, Jose och Patrik kom också 🙂 En otroligt trevlig kväll! Jag blev kvar till strax efter midnatt sen kände jag att mitt nyktra jag var på en helt annan nivå än alla andras *ler*

Jennifer

image
image