Fyndat nytt för träningen

I helgen var jag förbi en utförsäljning på Västmannagatan 15 i all hast för att kolla utbudet. Tycker inte det brukar vara speciellt bra saker på just utförsäljningar men jag hittade lite grejer i alla fall! Alltid lika kul! Det såldes ut Drop Of Mindfulness och Under Armour grejer till 40-50% och även en del ännu billigare plagg.

Till min lycka fanns det handskar från UA som jag kollat länge på online men aldrig köpt. Nu fanns dom för 60 kr så det blev ett par till mig och så till min älskling såklart… matchande 😉 haha Jag slog även till på ett par tights (ja usch jag vet, jag har mer än tillräckligt med tights redan men jag får liksom aldrig nog. Finns ordet tights-oman är det JAG! haha) för 200 kr. Och dom var supersköna, ska inviga och testa dom i veckan. Dom ska ju hålla in och upp och vara bra… återstår att se men känns väldigt sköna på! 🙂 Sen fick även Mr D en snygg röd kompressionströja att ha på promenader i vinter, för endast 50 kr. Helt sjukt när det är så himla billigt 🙂

Handskarna var lovely, köp dom om ni ser dom online! Ångrar att jag inte köpte fler par… vantar har ju en tendens att försvinna.

 

image
image

image