Fullspäckad måndag – kom och säg Hej!

image

(App: Endomondo)

Så skönt att få sova en timme längre idag när vi drog tillbaka klockan en timme inatt.

Jag tog en långpromenad ut till djurgården och sen efter det smet jag faktiskt in i ett solarium. Jag känner mig typ genomskinlig, måste göra något åt det. Blir nog lite brun utan sol ikväll.

image
image

Imorgon blir en rolig och lång måndag. Först jobbar jag som vanligt på WC ich vi har vår medlemsdag med massa skoj för alla som kommer in! Erbjudanden vid medlemskap och köp av PT-paket, tävlingar, vi bjuder på tilltugg och kommer även ha en PT-hörna där alla har chans att ställa frågor under dagen 🙂 Vi drar igång kl 11 och jag jobbar till 14. Alla är hjärtligt välkomna och det är gratis att provträna för er som ännu inte är medlemmar 🙂

Sen blir det mer jobb vid kl 17, då jobbar jag åt Vitamin Well och ska vara på Nordic Wellness i Hammarby Sjöstad där dom har något liknande dom oss på World Class. Jag kommer stå och bjuda på dricka och berätta mer om VW 🙂 Har ni vägarna förbi där så kom in där med och säg Hej och släck törsten 🙂 Känns som jag är överallt! Hehe

Hoppas vi ses!