Full rulle

Vilken vecka än så länge, det är verkligen full rulle och allt går så fort. Redan torsdag imorgon,  hjälp.

Men det känns kanon på nya jobbet! Grymt härligt gäng och jag känner mig verkligen välkommen 🙂 Det är mycket nytt att lära sig med anläggningen men det är sånt som kommer med tiden 🙂 Men det blir ändå mycket att ta in såhär i början och varje kväll har jag känt mig helt slut i huvudet 🙂 Men på ett bra sätt.

Idag efter jobbet så cyklade jag bort till gamla jobbet – World Class Slussen för att vara med på Ellinors BodyPump pass men det var fullsmockat!  Hon är så jävla grym!
SÅ det blev 30 min i backe på bandet och sen körde jag ben. Riktigt bra pass faktiskt och jag har redan ont 😉

Efter träningen blev det mys på Café Fåtöljen med kvalitetstid och massa massa prat. Det är så skönt att ha någon att prata med som redan vet allt om en sen är hon klok som en bok ♡

Vi bestämde oss faktiskt för att testa nått nytt tillsammans. Nämligen gruppträningsklassen Kangoo Jumps som vi har på WC Nybroplan på torsdagar och söndagar så imorn ska jag boka in os oss till söndag! Tjohoo 😀 Har ni sett eller provat någon gång?  Jag har bara provat att ha på mig skorna och studsat i på vår Inspiration Day som var i höstas. Det är både svårt och kul som nybörjare 🙂

image
Bild lånad på Google

Det kan jag verkligen tipsa er om – känns träningen eller motivationen trög efter ett tag så testa nått nytt! Vem vet, det här kanske blir min nya grej 😉