Frukost smakar som bäst efter promenad

Frukost är något som blivit det bästa jag vet. Från att innan Biggest ätit två gånger per dag äter jag nu 4-5 gånger. Jag hoppade alltid över frukosten för att få sova längre t.ex.

image

Har varit ute på morgonrunda runt Kungsholmen – 1 mil. Det finns inget bättre sätt att starta dagen på för mig. Jag kommer liksom i bäst sinnesstämning då och så smakar frukosten såååå mycket bättre. Det gör även att jag vill äta en bra och nyttig frukost.

Den här veckan blir det lite att jag tar vad som finns hemma innan lön och så men det blev en favorit – smoothie! Så enkelt som mjölk, banan och vattenmelon.  Mums!

image

Nu ska jag packa träningsväskan och ladda om för ett lunchpass med Mårten innan jag börjar jobba vid kl 14. Får vi se vad han hittar på för spännande.  Jag har önskat intervaller 😉 Jag gör dom som bäst när jag har nån som kollar på!