Fredagsfys

Fredag idag, lovely!

Jobbar hemma så jag ska spara tid och vara effektiv. Hade ett träningspass med Mårten vid kl 11 i Hornstull, det är så otroligt smidigt att ta cykeln dit bara! Så idag är en effektiv dag, älskar den känslan när dagarna är grymma!

Vi körde hårt som vanligt idag. Jag älskar våra pass, jag tar ut mig på en helt annan nivå när jag kör med Mårten. Jag är duktig på det även när jag är själv och det är jag glad för.. annars hade jag aldrig klarat mig så bra i Biggest Loser 😉 Idag blev det i alla fall cirkelträning, det brukar vi köra och det gillar jag.  Jag får upp en sån sjukt bra puls!

– Uppvärmning 10min löpning

Cirkel
– Benböj med upphopp
– Larvgång med armhävning (skonsam variant av burpees)
– Boxningsintervaller
– Lårcurls med boll
– Russian twist

– Nedvarvning 20min cardio

Nu är jag fyll med energi inför eftermiddagen och kvällen! Jobba vidare ska jag göra, sen blir det nog en löprunda runt Kungsholmen i det fina vädret och ikväll ska jag träffa upp min vän Ellinor för lite AfterWork 🙂 Blir nog Hotell Amaranten först med gemensamma vänner och sen kan det bli så att vi hamnar på Lemon som är nära och bra 🙂

Åh det är så frustrerande att jag inte kan lägga upp bra bilder vi tar hela tiden… jag får ju inte visa er än… om 6 veckor då ”kommer jag ut” med buller och bång! hehe Håll till godo!

gymmet26april2

Time to work!