Fredag den 13e

I morse åkte jag till jobbet tidigt för ett frukostmöte vi hade. Det blev ett härligt möte med frukost på Hilton där gymmet är anslutet och guuuud så gott det var. Älskar verkligen hotellfrukost – det är sådan lyx för mig. Och idag unnade jag mig faktiskt både det ena och det andra. Har gått powerwalk nu och ska strax tillbaka för jag börjar mitt pass kl 11.45. Efter jobbet idag kommer jag att köra Bodypump och lite extra ben på det efteråt också 🙂 Sen blir det hem för fredagsmys!

image

image

Känns väldigt härligt med en bra gemenskap på jobbet och avstämningar såhär som idag. Jag trivs otroligt bra och det är precis lika härligt och kul som jag hoppades. Att jobba i gym-miljö känns väldigt rätt just nu. Det är otroligt inspirerande att få träffa så mycket människor dagligen som också kämpar på med träningen i olika avseenden.

Vad tränar ni idag denna härliga fredag? 🙂