Fredag den 13e – My lucky day!

Det här med att fredag den 13e skulle föra otur med sig? Glöm det!
Jag har haft den bästa dagen på väldigt väldigt länge på så många sätt! Jag  förstår inte hur jag kan ha turen att omges av så otroligt fina personer. Vänner, familj, kollegor, bekanta – you name it. Vissa som man aldrig trodde att man skulle träffa, av rena tillfälligheter kan förvåna och ge en sådan glädje och värme. Ni vet sådär så man känner sig varm i hjärtat.

Var egentligen ledig idag men då passar jag på att jobba som vanligt. Vitamin Well på Coop Centralen har jag stått för hela dagen. Så kul! Jobbade med en jättehärlig tjej vid namn Camilla och det var ett sånt himla drag hela dagen. Kändes som centralen invaderades av alla som kom kors och tvärs i landet för att antingen festa loss på Summerburst eller gå och se One Direction 🙂

Jag fick så mycket glädje och energi idag av er som kom in och hälsade på! Allt från bloggläsare till vänner! Så till er jag känner – Malin West med liten familj, Susanne Ohlin med liten familj, Hannah Östebo, Sarah Forsberg och Mårten Nylen! Ni är fan bäst… så kul att ni kom förbi! <3

wpid-img_20140613_202608.jpg

IMG-20140613-WA0002

Nu blir det att ja fötterna i högläge hela kvällen efter att ha stått en hel dag. Så trött i dom. Sen ska jag göra proteinpannkakor och ha massa blåbär på! Mums! Laddar inför Eskilstuna och Å-Loppet imorgon!!! 🙂

IMG-20140613-WA0000