Fredag är här!

Två dagar med olidlig träningsvärk har gett mig en hel del tid att tänka… och jag känner mig otroligt taggad för att köra på riktigt hårt nu. Jag tänkte lägga Juli månad till hård träning för att forma kroppen och känna mig i en bra form till augusti när Midnattsloppet är 🙂

Det här med att ”köra igång på måndag” är förbi så det blir från och med idag – en fredag. Perfekt! Då har man helgen till massor av härlig och rolig träning. Jag har ju varit trött på cardion för att jag kört det så otroligt mycket och länge så nu blir det en del styrketräning och så ska jag även börja simma igen. ska strax åka iväg och möta upp Jose för att simma, luncha och sen ska vi köra ett pass med Mårten efter lunch. Det får bli mina tre pass för idag… till kvällen blir det nog eventuellt en lugn kvällspromenad med trevligt sällskap, eller om vi bestämmer oss för att göra något annat, vi får se 😉

Ha nu en riktigt härlig fredag, många av er kanske går på semester också! 🙂

image

image