Första steget taget – Bodypump

Imorse var jag till gymmet för att för första gången köra mina låtar på BodyPumpen inför medlemmar. Det var otroligt nervöst, speciellt när det är på centret jag jobbar och personer jag träffar dagligen som var med. Elin Erlandsson (som faktiskt var den som tipsade mig om att söka jobb just på WC Slussen) bjöd in mig till hennes pass och bad mig teama med henne. Utan hennes push hade det säkert dröjt innan jag vågat ställa mig i en riktig sal med ”riktiga” deltagare men det var väl lika bra att köra igång direkt tänkte jag! 🙂

Det gick helt okej. Jag var väldigt nervös och tänkte väldigt mycket på koreografin så jag kunde inte riktigt hitta det där avslappnande sättet för att få till coaching och babbel men det gick ändå bra. Jag kände att jag fick kontakt med gruppen och gav ett bra intryck och höll timingen så för att vara första gången kändes det jättebra. Jag har så stora krav på mig själv i vanlig ordning också. Men nu känns det himla kul att första steget är taget, och det var faktiskt jättekul! Och Elin… wow! Hon är nominerad till Guldhjärtat som bästa instruktör och jag förstår verkligen varför. Jag har träffat henne vid några tillfällen innan men aldrig kört en klass med henne och nu förstår jag också vad alla menar. Vilken känsla, driv och engagemang hon har det kändes som det var fest kl 7 på morgonen liksom. Otroligt duktig! 🙂

Så nu är det bara att nöta nöta… känns gött att vara i gång! 🙂