Första dagen på mitt nya liv…

Det kändes mycket märkligt att inte gå till jobbet imorse. Men samtidigt väldigt skönt och stressen var liksom borta… en skön känsla. Istället så mötte jag upp Patrik kl 07 för en långpromenad. Vi gick alltid morgonpromenader tillsammans fram till finalen och nu har vi börjat igen… underbart skönt att få 2tim direkt på morgonen! Och det är en himla skillnad konstaterade vi idag att det faktiskt är morgonsol och varmt ute nu och att vi går i varsin hoodie och inte vinterjacka! 😀

morgonpromis

Den här vackra bilden tog Patrik imorse 🙂

Efter promenaden blev det frukost, gjorde en shake på banan, lättmjölk och frysta hallon. En favorit!
Sen slängde jag mig på cykeln bort till Hornstull för att dra av ett par timmars träning till på Nordic Wellness med Mårten. Vi pratade lite framtid och har lagt upp en plan för att äntligen kunna hitta den rätta balansen för mig när jag har en ledig sommar. Det känns läskigt men väldigt lyxigt och värdefullt att få prioritera sig själv på heltid ett tag framöver…. jobb är just nu sekundärt. Men vem vet vad som kan dyka upp på vägen! 🙂 Klart tanken har slagit mig att kanske ha möjlighet att få jobba inom träning och hälsa… vi får se 🙂

4tim träning idag och sedan hade jag resten av dagen till att bara ordna upp allt. Jag köpte en fin almanacka och så fixade jag en ny mobil nu när jag bytt tillbaka till mitt gamla privata nummer istället för jobbnumret med tillhörande mobil som jag haft. En nystart med allt, känns fint.

Jag hann också träffa upp Simon en stund för sen lunch och så var jag med en stund när han tatuerade sig. Superfint blev det!

Resten av dagen har faktiskt bara gått åt till pyssel hemma och att sätta sig in i en ny mobil är ju en projekt för sig. Jag är lite kär i min redan… Samsung Galaxy S4 🙂 Ska testa kameran imorgon tänkte jag, den ska vara bra! Det viktigaste för mig nu kände jag när jag ändå skulle ha en ny, så jag kan ta fina bilder och visa för er allihop 😉

Nu ska jag ta och svara på alla fantastiska kommentarer ni lämnat. Jag blir så himla glad när ni gör det, och ni blir bara fler och fler. Och TACK för alla gratulationer till finalplatsen. Snart är det Tisdag! 🙂 Jag såg förresten reklamen på TV4 ikväll och där avslöjar dom ju tom hur jag såg ut… blandade känslor för det. Hade ju varit roligare med en ordentligt surprise 😉 Så byt kanal om ni råkar se det 😉 haha

finalenemma

Imorgon är det ju nationaldagen! Jag ska träna på förmiddagen för att sen möta upp en vän för lunch och bio! Supermysigt! Vardagslyx 🙂 Och vi ska äntligen se Fast and Furious 6! Jag älskar dom filmerna… likaså Transformers! 🙂