Första advent

Jag har jobbat hela dagen idag, väldigt lugnt och skönt och jag fick massor av saker gjorda vilket gjorde att tiden bara flög förbi. Glömde helt av den när jag skulle stänga så jag blev lite sen 🙂 Men det har varit en väldigt mysig första advent. Jag har ätit en lussebulle också, så himla gott! Eller busselulle som vi envisades med att kalla det 🙂

Tänk vad fort tiden går, det är redan december. Om typ 3 veckor är det julafton och jag har inte köpt en enda julklapp som vanligt. eller ja en, men den är ingen överraskning för det är en vinterjacka till D som han vet om 🙂 Jag är i alla fall ledig över julen och så jobbar jag nyår. Så mysigt att få åka hem till Eskilstuna över jul som jag alltid gör… nyår känns mindre viktigt för mig och jag kan fira in det nya året precis hur som känns det som.

Jag har tyvärr lite bloggtorka känns det som, men förhoppningsvis händer det lite skoj i veckan som jag kan få dela med mig av. Nu ska jag bara bums i säng för att gå upp 04.50 för att kicka igång ännu en arbetsdag/vecka.

Hoppas ni haft en härlig helg!

 
image
image