Föreläsningen i Skövde

Vilken fullspäckad dag det var igår!

När vi kom fram till Skövde mötte vi upp Slejman som arrrangerade föreläsningen och åt en god lunch på hans restaurang Prima, mycket trevligt och gott! 🙂

image

Sen åkte vi till Sveriges radio och var med i direktsändning för Radio P4 Skaraborg där vi pratade om vår resa samt hälsa och träning. Väldigt kul! Ska se om jag kan lägga upp klippet här på bloggen senare när jag får tillgång till en dator för er som vill lyssna 🙂

image

Sen bar det av till First Hotell Billingehus där föreläsningen ägde rum. Vi checkade lokalen, kollade så att tekniken fungerade och åt lite middag och så drog allt igång!
Det var verkligen superkul samtidigt som jag var väldigt nervös. Skillnaden med att prata inför människor på det här sättet och skolan är ju som natt och dag. Nu pratade jag från hjärtat.  Det blev väldigt ärligt och sårbart men jag tycker det är viktigt för jag vet att vi är så många som har och har haft samma känslor om oss själva och för vår livssituation. Och det jag hoppas med mina föreläsningar är att andra ska få känna att det är möjligt att göra en förändring bara man vill det tillräckligt mycket.

image
image

Jag avslutade med att ”Drömmar blir verklighet” för jag tycker det är så fint. Kämpar man mot ett mål eller en dröm så finns det ingen mer tillfredsställande känsla än när man lyckas och den slå in. Det är värt allt slit man lagt ner.

image

Responsen efteråt var helt fantastisk. Jag vill tacka alla underbara människor som kom fram och pratade, delade med er av ert liv, era utmaningar och framtid. Sånt inspirerar mig! Det gör att jag vill fortsätta att kämpa och göra min resa.

image

Tack till Slejman för att han gjorde det möjligt att jag fick dela med mig av min resa, tack till Mårten och Malin som alltid finns där och tack till Jose och Simon som gjort denna resa tillammans med mig. Jose var så bra på scen! Grattis till en grym första föreläsning 🙂

Vi får se om det blir fler föreläsningar, jag hoppas verkligen det! Det är så kul att få komma ut och göra något sånt här och få dela med sig av erfarenhet, kunskap och hoppas kunna motivera och inspirerar andra till att lyckas.

image

Tusen tack Skövde!