Födelsedagsmys hela helgen

Hallååå, jag lever! 🙂 Det blev en väldigt lugn och skön helg med fullt fokus på varandra under den korta tid jag var i Gävle. Nu sitter jag på tåget hem igen.

Vi har haft det så mysigt och bra! Igår väckte jag honom med paket på sängen för att sen ta en promenad, tvätta och handla – sen höll vi oss inne resten av dagen 🙂 Vi åt god lunch i form av vår favorit: grillad kyckling, sallad, avokado, lite ris och keso. Sen burrade vi ner oss i soffan och kollade på Johan Falk filmerna hela dagen, vi hann med dom fyra första! Riktigt bra 🙂 Till kvällen så gjordes det också tårta till födelsedagsbarnet som var egenkomponerad av chockladtårtbotten, glass, maränger och kolasås! Sockerbomb deluxe! Vi båda blev en blandning av både fnittriga och sådär övermätta och nästan däckade haha Men ibland så!

Han är verkligen helt underbar och jag blir bara mer och mer kär om det nu ens kan vara möjligt. ♥

image

image

image

emmaochmrd