Fitnessgalan i Globen

image

Har jobbat hela dagen idag på Fitnessgalan i Globen för VW 🙂 Sååå himla kul. Jag har verkligen två superjobb!

image
Ida och Alexandra som jag jobbade med idag!

Träffat massor med härligt folk men åh vad sliten och trött man blir efter en heldag på helspänn. Skulle kunna somna sittandes nu och jag har en sån sjuk träningsvärk från igår! Haha Blåmärken och en sån värk i överkroppen – hela! Allt från armar,  bröst och mage. Benen är dock helt oberörda trots att jag stått hela dagen också.

Mitt nya schema börjar imorgon. Att jobba kväll på måndagar är inte så tokigt ändå,  att slippa gå upp 04.45 varje måndag ska bli så skönt. Istället börjar jag kl 14! Wiiiie. Känns som jag kan njuta mer av söndagarna såhär istället för att vara stressad över att komma i säng 🙂

Hoppas alla haft en härlig helg! Det har jag!