Finbesök på jobbet

Igår på jobbet så fick jag finbesök av inga mindre än Markus och Simon! 🙂 Dom hade varit och kört ett morgonpass tillsammans med Mårten och efter det kom dom till mig och åt lite lunch och hängde… så mysigt! Det gjorde att hela dagen bara flög förbi kändes det som. Jag är så glad att vi har en sån bra kontakt de flesta av oss från Biggest, det ger så mycket energi och bara känslan av att vi förstår varandra är så bra.

 

Karin och jag hörs ganska ofta och så ses vi för lunch ibland, så glad att vi blev roomiesar på slottet, det var en bra start på vår fina vänskap. Katta och Hannah som inte bor i Sthlm saknar jag jättemycket emellanåt. Vi hörs på sms och så med jämna mellanrum så vi har koll på varandra och vad som händer. Skönt att bara veta att vi är vänner och alltid finns där för varandra 🙂

 

Tänk att man under en sån stor livsresa också fick chansen att träffa så fina och härliga vänner!

 
image

Sen hade vi även besök av en ny stjärna i Biggest-familjen som jag träffat nu några ggr och tränat med också. Men han får vi ju inte visa än 😉 Men jag kan säga att han är grym! Även en tjej som jag känner igen mig mycket i som tyvärr inte var med just igår 🙂 Så kul!

image