Expo Träning & Hälsa i Linköping

image

I denna monter har jag spenderat min dag i Linköping på Expo Hälsa & Träning! Det har varit så himla kul och dagen bara swishade förbi alldeles för fort 🙁

Jag vill tacka alla fantastiska människor som kommit fram idag och berömt mig och berättat om sina egna resor. Det berör mig så himla mycket och speciellt med en tjej som berättade hur hon själv kämpade och det gjorde mig alldeles tårögd. Fan vad vi alla är grymma som kämpar för att må bra och ha ett hälsosamt liv. Det betyder jättemycket för mig att ni berättar om er själva och säger fina saker, det liksom går rakt in i hjärtat. Jag vet inte ens om det gå att förklara. Och i en situation där jag står och jobbar blir det så svårt ibland för jag vill så gärna prata men hinner inte och måste uppmärksamma så många och mycket. Jag ville bara förklara det.

Mårten hade en föreläsning som jag lyssnade lite med ett halvt öra på då vi hade vår monter precis vid scenen. Fantastiska människa. Malin var med också så vi snackade en stund innan när dom var förbi mig 🙂 Kul!

image

image