Eskilstuna en snabbis

Idag efter jobbet så brummade jag iväg till Eskilstuna över dagen för att fira brorsan som fyllde år för en vecka sedan. Min kollega Nadja var så rar och lånade ut sin lilla bil Betty till mig vilket gjorde allt så mycket smidigare! Tusen tack 🙂 En Citroën C1 med automat världens gulligaste bil, perfekt liten och bensinsnål 🙂

image

image

Hämtade upp brorsan och åkte ut till TunaPark där jag fick agera smakråd på träningskläder – love it! Så nu har brorsan också en outfit med tights och shorts över 😉 Tycker det är så snyggt på killar! Själv trånade jag efter en vinterjacka från Didriksson men det får vänta lite 🙂 I present av mig fick han en compressionströja från Under Armour han kan ha när han springer nu när det är kallare ute och sedan ett par JAYs-hörlurar 🙂

Sen blev det ett besök hos mamma för middag… hon är bara bäst! Nyttig och god mat! Jag ska också börja göra rotfrukter i ugn senare… så gott och enkelt. Men nu får det förbli strikt kost en månad och inget socker… Idag dag 2 har känts toppen!

image

Sen blev det ett besök på Power Gym med brorsan där vi mötte upp Nina och Jonas som också skulle köra 🙂 Vi tänkte köra ihop först men det var så mycket folk vid kl 19 så vi delade på oss så jag och brorsan körde ett styrkepass med bröst och rygg 🙂 och lite mage som avslut på det. Väldigt skönt pass!

image
image
image

Skjutsade hem brorsan och Nina när hi var klara och då han jag catcha upp lite med min Ninis, var så länge sen vi sågs nu! ♥

Nu är jag back in Sthlm och har lagt mig. Upp imorgon för morgonpromenad och sedan lunch med Jonna innan jobbet! Ser fram emot det 🙂

Godnatt världen