En liten reunion

Gårdagen var helt fantastisk, jag vet liksom inte vart jag ska börja. Men vi startar med att vid fyratiden kommer Jose, Simon, Hannah och Katta för att hämta upp mig och åka hem till Kristin. Synen jag möts av på gatan är en liten liten bil som redan då är fullastad med fyra galningar, det blev liksom deras entre. Haha

Tänk er en bil i size med en mini cooper… jag kan ju säga att vi ALDRIG fått plats i den där alla fem för ett halvår sen! Hahaha Vi satt som klister, men vad gör det när man saknat varandra så mycket! Bilresan ut var bara den ett kapitel för sig. Vi har så himla kul ihop!

Väl ute hos Kristin så hängde vi, drack lite vin, hoppades studsmatta, det blev skumpa och mamma Barbro var även där en stund. Sån himla härlig familj! Vi var halva gänget där… jag, Karin, Hannah, Katta, Simon, Jose, Otte och Patrik. Sån otroligt mysig och trevlig kväll och som grädden på moset såg vi ju självklart gårdagens avsnitt tillsammans och mindes oss tillbaka 🙂

Efter programmet så bestämde vi oss för att åka in mot stan och det blev en sväng på Scandic Malmen där vi umgicks. Anna Melander från förra säsongen av Biggest var i stan och kom och mötte upp oss – så himla kul! Så rar tjej!

Jag är så otroligt glad för den fina kontakten som de flesta av oss har denna säsong. Ses vi inte så hörs vi, det är ett otorligt stöd att kunna ha någon att prata med som vet precis vad vi gått igenom. Ibland kan man bara behöva bolla något eller så vill man skratta åt alla härliga minnen! Det var så fantastiskt härligt att få träffa mina ”Blue Bitches” som bor i Göteborg och Malmö… älskar dom! Och jag saknar dom redan! Ser redan fram emot nästa träff som ska planeras in i sommar.

Gårdagen gav mig massor med energi. Det är sådana fantastiska människor, dom är lika underbara som ni tror! Jag hade aldrig klarat av den här resan utan dom, dom betyder så otroligt mycket för mig.Och två personer som jag saknade otroligt mycket igår var Christian och Markus! Åhe! Jag tänker tillbaka på vilken otroligt galen helg jag, Katta, Markus och Christian hade i hans stuga i Fjällen i mars. Vi åkte skidor, bastade, åt middagar och bara levde livet ihop. Jag har nig aldrig skrattat så mycket som den helgen. Ett minne för livet! Finns ett inlägg om det HÄR.

Det är ju så tokigt att jag inte får lägga upp bilder, vi tog ju så många fina igår. Men här kommer några stycken som beskriver lite av vår dag! 🙂

20130508-215423.jpg

20130508-215504.jpg

20130508-220352.jpg