En kväll med Karin

Ikväll kom Karin över till mig för lite fredagsmys. Jag bjöd på middag och vi hade en tjejkväll med en kvällspromenad som avslut. Det är så skönt att kunna umgås och bara ta det lugnt, inte någon hets på att gå ut och göra något på stan. Jag har ändrat mitt liv radikalt på det sättet det senaste året och jag stormtrivs… kanske har jag blivit gammal? haha Jag har haft mina partyår känner jag. Nu har ju jag och Karin varit ute på fest några gånger också men det har varit vid specifika tillfällen och då är det superkul.

Vi diskuterade lite under promenaden ikväll… tänk för ett år sedan, vart vi var i livet då. Hur vi mådde, levde, såg ut och kände… vilken fantastisk förändring vi båda gjort. Jag  är så otroligt stolt över oss 🙂 Och glad! Vi båda mår så mycket bättre i oss själva. Vi är inte klara, men på väldigt god väg 🙂 Sen är jag otroligt glad att ha funnit en sådan fin vän i Karin. Hon är väldigt rar och en otroligt fin tjej! Tänk att vi blev roomies på slottet och verkligen behållt och byggt vår vänskap efteråt. Fina Karin! ♥

Hon bloggar också – här hittar ni hennes blogg! 🙂

image

image