Det här med vad man ska ha på sig

image

Alltså jag är hopplös när det kommer till träningskläder 🙂 Jag vill matcha färger, känna mig fin, att det ska vara skönt och så får dom gärna hålla allt på plats! Röhnisch är ju helt klart överlägset när det kommer till tights!  Deras shape-tights lever jag i stort sätt i 🙂 Sen har vi sport-bh där favoriten är med dragkedja fram den bästa från Stay In Place men Under Armour har ett par bra också. Det blev SIP idag 🙂 Sen en compressiontröja från Under Armour. Känns skönt! Lila/rosa Asics på fötterna och antingen en svart löparjacka från Röhnisch eller om vi kanske ska springa i svarta Biggest Loser t-shirts 🙂 Simon skulle också med och springa så det blir Mårten, jag, Jose och Simon och vi springer tillsammans – så kul! Bara ta oss runt och ha kul tillsammans fantastiskt!

Jag är sjukt laddad!
Premiärmilen – here we come 🙂