Det här med film…

image

App: Endomondo

Sorry för dålig uppdatering men jag var ledig från jobb igår och det blev en väldigt låååång dag i soffan – så skönt! Vi såg en massa film och åt god mat, bara njöt av att göra ingenting och mysa inne i värmen.  Jag stack dock ut och sprang en runda efter en riktig sovmorgon,  så jag kunde njuta av degandet i soffan sen 😉

Såg skräckfilm igår…. fy fan. Vet inte varför vi ska envisas och göra det.  Jag älskar filmer som griper tag i mig känslomässigt oavsett om det är att jag blir glad,  ledsen eller rädd… men just läskiga filmer ser jag ALDRIG själv.. jag är alltså så harig att jag inte ens ser på Efterlyst om jag är hemma själv haha Ja ni förstår ju. Men det där är så knäppt,  jag älskar rysare och thrillers och gärna verklighetsbaserade filmer,  men jag blir så rädd.  Bad combo! Men när man har en stor famn att krypa upp i känns det liksom hanterbart. Men igår pratade vi om egna erfarenheter vi varit med om och såg några klipp om demoner på Yotube. Big misstake kan jag säga… usch hade världens mardröm inatt där jag vaknade av att D höll om mig och pussade på mig och direkt sa att det bara var en dröm. Så sjukt jobbigt när man drömmer sådär verkligt 🙁 Men han den där…. underbara man! <3 Men nu vettefan om vi ser nån mer läskig film på ett tag om jag får bestämma! Serien Orange Is The New Black ska vi ge oss på snart men inte varit läge än. Jag har sett ett par avsnitt i somras och det var riktigt bra 🙂 Har ni några bra filmtips? Gärna verklighetsbaserade som är spännande. Såg Lawless i helgen... underbar!