Det här kallar jag PowerWalk

Idag provade jag att gå rundan som jag gick hela vintern fram till finalen i Biggest. Jag minns hur jävlig den var och den tog närmare 3 tim ibland när man skulle pulsa fram i snön och underlaget var sämst, snöstorm och minusgrader. Jag  köpte tom en sån där balaklava eller vad det heter som man drar över huvudet så bara ögonen syns… men jag gick, varje dag… på ren vilja.

Att gå samma runda såhär sommartid med bra underlag, tights och t-shirt var något helt annorlunda 🙂 Riktigt skönt! Och efter en mil så ökade jag tempot och kom ner på runt 8:30min/km vilket är riktigt bra. Kände mig pigg i benen och då är det extra härligt. Att mötas av leenden av andra som är ute och går är också en extra energikick!

Totalt är rundan dryga 16 km och idag gick jag på 2tim 21min.

App: Endomondo

 

image