Dessa utröstningar

Det blev två stycken denna vecka och jag minns känslan, det blev så tomt och tyst utan Hannah och Katta. Helt obeskrivligt. Men åh vad jag är stolt över dom båda. Hannah var redo för hemfärd och lika mycket som jag kände att jag inte ville att hon skulle lämna mig som ensam tjej var jag så stolt och glad att hon var så positiv till att få komma hem.

hannahutrostning

Jag minns såväl den här veckan, Hannah och jag hade så fina samtal. För mig var det ren terapi. Vi kom varandra otroligt nära och hon är så klok, jag blir förvånad varje gång jag ser att hon bara är 20år. Hon har lärt mig så mycket, och det är jag evigt tacksam för! <3 En kväll denna vecka låg en liten lapp på min kudde, jag har den kvar än idag. Det här stod det:

20130521-231508.jpg

Vi alla hade otroligt mycket hemlängtan vid det här laget och att veta att det bara var en vecka kvar innan vi alla var hemma igen gjorde det lite lättare. Jag var så otroligt glad att få stanna på slottet tiden ut – vilken bedrift!!! Det hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott den dagen jag klev på bussen tillsammans med de andra! Hoppats hade jag men det var det enda. När jag hade kommit såhär långt bestämde jag mig för att INGET skulle få stoppa mig… jag ville ha en finalplats, jag förtjänade den och jag skulle göra ALLT för att ta den. Den här immuniteten jag och Christian fick kom verkligen perfekt i tiden. Våra kroppar behövde vila, och det var en härlig känsla. Att få träna på men ändå inte maxa inför sista veckan, det är nu det gäller!

Att jag sedan tar mitt andra rekord är så otroligt mäktigt. Jag är den kvinna som gått ner mest av alla i Biggest Loser Sverige på sju veckor! Jag är så otroligt stolt över mig själv som jag sa uppe på vågen, och det var första gången i mitt liv jag kunde säga det och verkligen mena det. Klapp på axeln till mig själv – äntligen!

emmainvagning

Jag längtar till nästa vecka, när vi får se de två sista avsnitten från slottet. Jag har hört ryktesvägen att dom ska vara grymma, jag är såååå nyfiken! Även om jag vet hur det gick för alla minns man hälften av allt som kan komma med i rutan! Jag vet bara att jag fick en otrolig kick av att ha klarat mig hela vägen och att jag om en vecka skulle få komma hem till vänner och familj. Obeskrivligt!

Jag vill bara passa på att tacka alla för otroligt fina ord ni lämnar till mig över nätet och i sociala medier. Jag blir så glad och stolt.
Kan jag inspirera någon annan till en liten förändring gör den här resan det värt ytterligare lite till! Det är så många som sitter i samma båt och jag är beviset på att man kan om man vill. Det gäller bara att bestämma sig, och göra det för sig själv. Den viktigaste personen som ska älska dig, är du själv.

Kärlek till er!