Dagens träning

Vaknade upp till stålande sol idag så jag snörade på mig löparskorna och gav mig ut på 5km-rundan här på Kungsholmen. Riktigt härligt! 🙂 Hem för lite frukost bara sen bort till Nordic Wellness Hornstull där jag skulle nöta upp och träna med Malin Nylen 🙂 Jag hann springa 3km till på löpbandet och när hon kom körde vi 1 tim på crosstrainern. Riktigt skönt, så länge sen jag körde på den nu när jag mest springer. Och sist jag stod på en på det gymmet var det sista veckan innan finalen när jag i stort sätt bodde där och körde 10-11tim/dag! Vilka minnen som strömmade fram… Ah! Jag kommer skriva mer om mina sista veckor precis innan finalen sen, snart bara 2 veckor kvar innan den sänds 🙂

Det var otroligt skönt att träna med Malin, hon är så driven och duktig. Men hon är också väldigt bra att prata med, och ibland behöver man bara prata med någon som förstår och det känner jag att hon gör. Hon inspirerar mig.

Mårten var också där och hade kunder men vi hann sitta ner och snacka lite efteråt. Skönt och bara kunna hänga lite, prata om allt och skratta. Dom där två… Humle och Humle… så roliga! Och så fina!

 

20130525-233747.jpg