Dagens träning

Idag är det ju måndag och så länge jag inte jobbar extra så går jag nu på Bodycombat på SATS Fridhemsplan kl 16.30! Riktigt bra pass med duktiga Linn! 🙂 Idag var det grymt bra energi tyckte jag, eller så var jag övertaggad som vanligt *ler* Lite blandade låtar då den nya releasen närmar sig, jag längtar till den kommer!

Det är ju tur man inte tränar på Friskis så jag kan ta ”selfies” 😉 Men å andra sidan gör jag det ju inte ute i gymmet bland andra, det skäms jag för… så jag går in på toa och tar. Men hur fjantigt är inte det då? Ni ser ju ändå att jag tagit den just där… haha Jag började skratta för mig själv när jag började tänka på det… så fjantig jag är! Men det är ju faktiskt så mycket roligare med en blogg som har bilder så jag offrar mig!

image

Efter combaten så blev det 30min backe på löpbandet, jag tänkte köra varvat med squats var 5e min men sen kom jag på att vi imorgon med B.A.B.Y Runners Team kommer att köra backintervaller så jag vill spara lite på rumpan och låren till det 🙂

Kom och gör oss sällskap! Kl 17.30 möts vi vid Amfiteatern i Rålambsohovsparken. Ha på kläder efter väder och ta med vattenflaska. Det går jättebra att ha med grejer, vi har dom under uppsikt. Vi kör ca 1tim och det är gratis. Alla kämpar efter egen förmåga och prestation, det är ingen tävling utan fokus på gemenskap och att ha KUL! Vi utvecklas tillsammans och peppar varandra, så himla kul är det!

Varmt välkomna! 🙂