Dag ett avklarad

image

Puh, jag är slut i både kropp och knopp men det har varit en jättekul och spännande idag! Det är mycket att ta in och inte alls som att själv delta i en klass… att stå där framme och leda, kunna koreografin utantill, inte se sig i spegeln och samtidigt utföra rörelsen teknisk korrekt OCH coacha/prata alla igenom det. Hjärnan får liksom kortslutning! Haha

Efter första dagen har vi kört igenom den release vi ska lära oss (57) gått igenom teknik och coaching. Till sist blev vi tilldelade varsin låt vi ska presentera imorgon som vi ska öva in ikväll. Jag fick låt fem, en powertraining med i stort sätt bara boxning och massa kondition. Superkul! Men nu när jag har övat och precis lärt mig koreografin inser jag hur mycket jag har kvar när jag ska få munnen att prata samtidigt! Haha och samtidigt vara ett steg före i huvudet så jag minns vad jag ska prata om!

Jag har fått ett helt nytt synsätt på vad en instruktör besitter för kunskap. Jag tycker ju tex Annica Bottne är helt fantastiskt som jag nästan kört combat med varje vecka seb årsskiftet.  Men om möjligt inser jag nu att hon ör5 ännu mer fantastisk som klarar av allt detta och får det att se ut som om det vore busenkelt 🙂 Blir jag en dag i närheten av så bra och energigivande som henne blir jag överlycklig.

Vi har en underbar instruktör som utbildar oss som heter Pernilla Blomquist (Blev tydligen inte Michael som var angivet i anmälan) och hon tar verkligen hand om oss allihopa och ät otroligt bra och pedagogisk. Hon har kört combat sen release ETT – så coolt! Vi är nu på 57 liksom!

Nu ska jag träna vidare och försöka få till lite snack mellan flåsen! 😉 Har varit otroligt dålig på att fota idag, lånar wn bild av Emma som också går utbildningen och som lagt upp den på Instagram!

Annorlunda fredagskväll… om någon ser in i mitt vardagsrum kommer dom få sig ett rejält skratt vill jag lova!