Dag 2 – BodyPump 87

Puh, så var denna helg över och jag har i stort sätt ont i varenda kroppsdel! men det var det värt för jag blev GODKÄND på grundutbildningen! Så himla härligt!

Det känns så himla gött att bara kunna nöta på nu för att sen göra en licensfilm när jag känner mig säker med hela programmet och alla delarna med coaching, teknik och koreografin 🙂 Very happy girl!

Det har varit en otroligt givande helg, en sådan här utbildning gör att man utvecklas så sjukt mycket. Jag har trott att jag kunnat mycket innan bara för jag kört pumpen i flera år men nu har jag fått en helt ny grund och framförallt bättrat min teknik med 200%! 🙂 Och jag är så glad att jag haft Ellinor med mig, vad skulle jag göra utan henne i så många delar av mitt liv. Hon är verkligen en guldklimp! Tack till henne och nu ska det bli så kul att få pumpa vidare tillsammans!

När jag sedan är licensierad bodypump-instruktör måste ni komma och köra med mig. Jag tror det blir på något World Class-center då jag jobbar där 🙂 Förhoppningsvis!
image
image
image

 

Bild på mig och Jimmie som också jobbar på World Class och kör på Nybroplan! Lånad av Anna-Karin! 🙂

JagJimmie

Och så slutligen dom grymma… Team Glenn! 😉 Jag och Ellinor!

image