Dag 1 – BodyPump 87

image

Äntligen ligger jag i sängen och får tid över till att dela med mig av min tuffa men roliga dag! 🙂

Vi har hållit hus på Nordic Wellness Östermalm hela dagen och det blir samma imorgon. Denna utbildning är bara 2 dagar istället för 3 som det brukar vara (Som när jag gick Bodycombat) vilket innebar att vi fick materialet ungefär 10 dagar innan idag för att hinna öva in koreografi och teknik. Idag har det varit full rulle sen kl 8 när vi började till nästan kl 19 när vi var färdiga. Vi började med att lära känna gruppen, körde igenom passet, gick igenom koreografi, teknik, coaching m.m innan vi sen fick tilldelad varsin låt vi skulle presentera på eftermiddagen. Jag fick rygglåten med en massa härliga frivändningar där jag är stark så det kändes bra. Koreografin hade jag koll på också tills jag stod och skulle presentera och fick totalt hjärnsläpp mitt i när de breddade marklyften ska sättas igång. Fy vad hemskt det är och man blir så arg på sig själv. Vi fick feedback och ska presentera låten imorgon bitti igen och då ska den minsann sitta! Sen fick vi varsin till som vi ska presentera imorgon eftermiddag och för mig blev det triceps! Älskar den låten med Fall Out Boy – My songs Knows What You Did In The Dark (Light Em Up) 🙂 Och med tanke på att jag aldrig innan i våras ens orkat göra dips och nu hålla ut i en låt är för mig en personlig seger och utveckling som jag är stolt över 🙂 Så imorgon ska jag försöka rocka den låten !

image

Ursäkta dålig update i helgen, det kommer mer imorgon kväll när allt är över. Och jag önskar inget hellre än att jag då hoppas kunna säga att jag blivit godkänd för licensfilm direkt denna gång. Jag sliter verkligen mitt yttersta.

Godnatt och sov så gott. Jag kommer sova som en klubbad säl. Sen får vi se om jag ens kan röra mig imorgon när jag vaknar 😉 8.30 kör vi igång och säkert till framåt 19 imorgon också.