Då var vi i par!

I kvällens avsnitt splittrades lagen upp och vi blev par! Det kändes som en passande grej då det gått halva tiden på slottet och jag var sjukt taggad! Jag hade som sagt tänkt ta Martin och hade väl lite för mycket självförtroende där och trodde lätt jag skulle ta tävlingen eftersom jag tog den första vi hade när vi anlände till slottet. Men hallå, så kom Jose och bara briljera! Han är så sjukt duktig!!

Jag var i sån chock, jag hade inte ens en plan B på vem jag skulle välja. Men det blev ganska naturligt att det fick bli Christian då vi kom bäst överens och jag visste vi skulle vara vassa i tävlingar ihop. Det var sjukt jobbigt dock eftersom jag visste sen innan att han och Hannah ville vara i par men nu hade jag inget bättre val att göra när jag inte fick Martin. Jag mådde skit när Hannah blev så otroligt arg på mig… men det la sig efter nån dag som tur var och vi pratade ut om det. Allt blir så sjukt stort när man bara har varandra och när saker inte blir som man tänkt sig. Men i grund och botten är det en tävling också… och jag kom först och då får jag göra det bästa valet för mig. Men man mår ändå skit när det gör någon ledsen 🙁 Men som sagt vid sådana här uppdelningar är det alltid någon eller några som blir mindre nöjda och det är skittrist…

20130506-213553.jpg

20130506-213613.jpg

20130506-213625.jpg

20130506-213946.jpg
Vi gick ju ut starkt och tog hem första tävlingen som par också. Vi var själv lite oroliga eftersom det skiljer en del på längden på mig och Christian haha Men jag som spelar rugby lärde honom lite snabbt hur man binder ett stenhårt grepp i tröjorna och sen så gick det ju hur fint som helst. Han nästan bar mig i våra löpsteg.

Christian och jag tränade otroligt mycket ihop från vecka två även om vi var i olika lag och den här veckan när vi blev ett ”par” så körde vi på hårdare än någonsin. Som Tanja sa – Dreamteam! Vi är grymma på att peppa varann och vi båda var rätt less på gymmet så det blev väldigt många och långa promenader. Vi gjorde vår absolut hårdaste träningsvecka hittills på slottet… kommer det ge resultat på vågen?? Missa inte imorgon! 😉

Vi fick ju även en Halloween-fest på slottet. Helt klart en utav de bästa kvällarna! Det var så otroligt mysigt och vi är ett sån himla härlig gäng. Vi har haft så kul ihop mellan allt slit med träningen och jag kan säga att jag aldrig hade klarat det här utan dom! Never! Den här kvällen var så välbehövlig efter alla känslor också, vi fick hänga och ha det gött ihop. Och känslan av att få på sig en blus man inte ens i närheten kunna knäppa var helt obeskrivlig!

Pricken över i:et på kvällen var ändå när Hannah spelade och sjöng för oss! Jag tror jag talar för alla när vi snackar gåshud! Det var så otroligt mysigt! Du är så otroligt duktig gumman! Hannah har också en blogg – läs den här! <3

20130506-220204.jpg

20130506-225028.jpg

20130506-220224.jpg