Combat och häng i Högdalen

Vilken härlig fredag jag fick igår! Så välbehövligt 🙂

Combaten var ju såååå himla rolig. Första gången jag körde denna release (går alldeles för länge mellan gångerna obviously – skärpning!) och jag har hört så mycket bra om den så jag var extra peppad. Riktigt kul koreografi och även om det var första gången för mig kände jag att jag enkelt kunde hänga med och ta ut mig. Och tog ut mig var verkligen det jag gjorde… var helt tyngsur efteråt och idag känns det mycket i armar och bål. Perfekt… det ska jag fira med ett till pass på SATS Medis kl 11! haha
Innan passet fick jag till grymt bra ”uppvärmning” också. 25min i en trappmaskin som var så sjuuuukt jobbigt, hade tänkt köra 30min men efter 20 höll jag på att dö men höll ut till 25min innan jag bytte till löpbandet och gick backe på maxlutning (15%) i 25min till 🙂

IMG_2044

Efter combaten i omklädningsrummet så kom det fram en så gullig tjej som gjorde hela min dag. Jag har ju haft några riktigt tunga dagar som ni vet och hon ville bara säga hur kul hon tyckte det var att se att jag kämpar på och håller igång och att hon tyckte det såg jättebra ut. Det går liksom inte att beskriva vad sådant betyder för mig när någon säger sånt. Att hon tar sig tiden att faktiskt gå fram till mig och säga det, det gjorde verkligen hela min dag och det sa jag till henne. Gulle!

Efter en dusch och ombyte så åkte jag direkt ut till Ellinor i Högdalen för lite fredagshäng. Hon var barnvakt till Emilija vår gemensamma vän Ninas dotter som är här med sin man för att ha lite kvalitetstid i Sthlm. Så vi la pussel och hade mysigt och när hon lagt sig så tog vi fram en massa gott och bara pratade massor och hade lite kvalitetstid själva. Så himla mysigt! 🙂 Efter 4tim träning så kunde jag lätt unna mig et liiiitet glas vin och lite frukt och ost 🙂

IMG_2060

 

Nu ska jag ut på morgonrundan innan combaten kl 11!