Bra sport-bh

Jag har hittat den, den bästa och mest stadiga och sköna hittills!

Jag som har lite större byst har haft problem nu när jag gått ner så många kilon att hitta en bra sport-bh. Framförallt när jag springer så tycker jag det är viktigt att ha nått som känns stabilt! Jag har nu hittat min favorit och givetvis vill jag dela med mig!

Den heter Superactive Zip Bra och är av märket Stay In Place! Med dragkedja fram är det bästa någonsin jag har haft ett par innan från Under Armour som jag slitit med hälsan men den här är om möjligt ännu mer stabil och stadig men ändå mjuk och skön! Rekommenderar varmt!

Jag har normalt stl 85D i bh-storlek och på mig sitter då en stl ” L C/D” perfekt!

Jag hittade min i Röhnisch butik på Norrlandsgatan här i Sthlm men såg att den fanns bl.a på Sportamore och med Rea just ikväll!

image