Bra fredag

Det har varit full rulle för mig hela dagen idag. Gick upp kl 7 för att tvätta, var en sväng ner på gymmet och körde skiten ur mig med intervaller på löpbandet för att sen äta en god lunch innan jag skulle jobba.

image
FÖRE

image

EFTER

image

Det blev demo-jobb idag för den nya aloeveradrycken Nobe på ICA Stop Täby! Ni vet drycken med aleovrabitar i, väldigt goda! De innehåller ju då socker som de flesta drycker som inte innehåller Stevia eller är light men om man ska se till mängden är det iaf mindre än i läsk, juice m.m Alltså ett bättre alternativ om man vill dricka något gott 🙂 Supergoda verkligen! Men själv håller jag mig till Vitamin Well Stevia! 🙂  Oslagbara.
image

Kom hem strax efter kl 20 ikväll och har ätit grillad kyckling och sallad. Har burrat ner mig i soffan med två lager kläder och min mysfilt, jag fryser så mycket 🙁 Hoppas jag inte håller på att bli sjuk utan att det bara är kroppen som ställer om sig och ligger på underskott. Har kollat och fascinerats av Master Chef Junior på TV… vilka ungar! Helt otroligt. Ska strax i säng för imorgon blir jag upphämtad redan kl 06 för att åka till Linköping på Expo Hälsa & Träning! Där kommer jag att stå i Vitamin Wells monter hela dagen – ska bli superkul! Älskar sånt! 🙂

Ses vi där? Vore kul!