Bodypump… lite muskler börjar titta fram

Provtagningen gick bra. Får svaren i nästa vecka, så får vi hoppas att allt är okej.

var hem, åt lite frukost och laddade om för Bodypump på SATS Fridhemsplan kl 10. Insåg att jag inte kört denna release av pump alls utan totalt snöat in på combaten. Inte helt optimalt eftersom instruktörsutbildningen till Bodypump är nästa helg. Men nu fick jag i alla fall prova på den och det är ju i stort sätt väldigt lika alla releaser när man kört bodypump i snart 4år till och från så det känns ändå bra. Men benlåten… hallå?! Jag har hört att den ska vara jobbig… och den första klarade jag galant men sen kommer det ju en till mot slutet och helvete! Utfall från en annan planet… helt slut var jag. Det är väl knappt så jag kommer klara den utan vikter så det kommer bli en väldig utmaning! Men då jävlar…. styrkan har jag.

Och på tal om det… jag tog faktiskt min första ”spänninsbild” idag! haha Kändes så jävla fjantigt men jag blev så otroligt glad när jag såg hur fint mina armar börjar dra ihop sig med den överflödiga huden sen viktminskningen. Just armarna har jag trott aldrig kommer bli bra på egen hand… och kanske inte fullt ut när jag inte spänner men det känns som en otrolig lättnad att det börjar ta sig. Tvekade sjukt länge om jag skulle lägga ut den eller inte men sen kände jag – why not? Jag är inte perfekt, jag är en helt vanlig dödlig och jag vill visa vad man kan göra med hård träning och vilja. Hoppas bara alla är snälla mot mig 🙂 Den spegelbilden gav mig i alla fall ny motivation att fortsätta med styrketräningen för det ger med sig. Sen jag har börjat med den så har huden framförallt dragit åt sig mer.

Lycklig tjej 🙂

 
image